Kinesiologi

Oplever du nogle af disse symptomer, kan du måske have glæde af kinesiologien.

 

  • Stress
  • Træthed
  • Udfordringer i den generelle sundhed
  • Koncentrationsbesvær
  • Smerter
  • Allergier
  • Vitamin- og mineraltest
  • Andet

 

Hvad er kinesiologi?

Kinesiologi er en muskeltest. Selve ordet er græsk og betyder læren om bevægelse. Kinesiologi er udviklet i USA af kiropraktorer, der forbandt det kinesiske akupunktursystem med muskelsystemet. De udviklede en test- og en korrektionsprocedure, der kunne aktivere kroppens egne helende energier.

Kinesiologien bygger derfor på østens viden om meridiansystemet, akupunkturpunkter og yin og yang. Meridianerne giver gennemstrømning af energi til kroppen. Hvis der er ubalancer i meridiansystemet, mærkes det bl.a. i kroppen som træthed, ømhed eller direkte smerte. Dette kan opleves på 4 forskellige planer: det fysiske, kemiske, psykiske eller energetiske. Kroppen har et indbygget prioriteringsystem, hvor den instinktivt vurderer i hvilken rækkefølge, den har brug for genopretning af ubalancerne.

Hvordan afdækkes ubalancerne?

Da kroppen har været med hele vejen gennem livet, har den også en energimæssig hukommelse, der gør, at den ved, hvad den har brug for og modsat. Via muskeltesten afdækkes ubalancerne og  genopretningerne søges i de førnævnte 4 områder.

Kroppen kan have et forhøjet stress niveau på alle 4 planer. Det vil oftest vise sig der, hvor vi hver især er bedst til at lytte til kroppens anmodninger om behov for hjælp. Ofte vil der være behov for flere behandlinger uden, at det dog kan præciseres hvor mange. Det er årsagsafhængigt og individuelt fra person til person. Ubalancer som har kunne mærkes gennem flere år, vil typisk have brug for flere afbalanceringer, da de ofte har dannet negative programmeringer tilbage i tiden.

Ring for eventuelle spørgsmål

Så skal jeg svare så konkret som muligt med et løfte om ærlighed og autensitet.

Kontakt Lotte Pedersen

Kinesiologi behandling sydfyn v./Lotte Pedersen

Kinesiologi ved Lotte Pedersen - Rudkøbing Sydfyn

Kinesiologi på Sydfyn - Rudkøbing Langeland