Åben søndag - FLOWspil

Hvis du er blevet nysgerrig

og gerne vil vide mere om, hvad Flowspillet kan tilbyde, er du velkommen til at tilmelde dig til én af mine FLOWspils søndage. Her vil jeg facilitere et spil, hvor du vil møde andre, der som du, har lyst og behov for nytænkning på et eller flere områder i livet.

Vi vil i fællesskab udfordre jeres individuelle mål, reflektere over dem og skabe rum for ændringer.
Sidste søndag i september – oktober og november måned åbner jeg dørene i mit hjem i Svendborg og sætter spillet op.                                                                                                                  Alle er velkommen til en søndag rundt om bordet med introduktion til personlig udvikling og vækst til følge.

FLOWspil - meld gerne til

Sted: Vestergade 149, 1. 5700 Svendborg.

Tidspunkt: Fra kl. 10 – 14.30.
Pris:  550,- kr. pr. gang/person.

  1. Ved ønske om spil på andre tider, er du velokmmen til at ringe for aftale.
    1. Tilmelding sker via mail eller på telefon gerne 14 dage før, men kontakt mig uanset tidpunkt, hvis du har lyst.                                                                                                                                           Minimum 3 deltagere.                                                                                                                        Medbring selv madpakken, så sørger jeg for kaffe/te og lidt sødt.

FLOWspil med udfordring og reflekterende mål

Flowspillet - Intuitiv Indsigt