Supervision

Tema efter eget valg

Hvordan ser din personlige profil ud

Supervision i et længere forløb, er opstået ud fra et ønske om at give mulighed for at arbejde mere intensivt med et større personligt tema. Du vil få mulighed for at fastsætte nye mål og opnå at få dem integreret i det liv der tegner sig for dig nu. Vi udvikler os hele tiden, og det der var selvfølgeligt for år tilbage, kan pludselig virke mindre vigtigt, og nye mål står klar til at skulle integreres. Derfor vil du måske opdage, at du for en stund sidder fast i gamle tanke- og handlemønstre, og har svært ved at komme fri af dem.

Hvis du gerne vil videre, har du nu muligehd for, at bestille et forløb, der som udgangspunkt strækker sig over 5 gange, hvor vi arbejder med din personlige profil.

Du vil få hjemmeopgaver, som skal hjælpe dig på vej og jeg vil være på mail imellem sessionerne til besvarelse af de spørgsmål, der måtte dukke op under vejs.

  • Samtale
  • Clarivoyance
  • Tarot og
  • Kabbalah også kaldet Livets Træ, vil være redskaberne, der vil vise dig vejen til og forståelsen af, hvorfor du sidder fast i netop disse mønstre. Resultatet vil være, at du opnår balance og mulighed for at finde et nyt ståsted i en større forståelse.

 

Hvordan kommer du videre?

Du overvejer, hvad du har brug for og kontakter mig.

Så skal jeg svare så konkret som muligt med et løfte om ærlighed og autensitet.

Pris

3.750 kr

 

Kontakt Lotte Pedersen

Supervision Svendborg